Få til indhold
✅ Fri fragt over 499,- ✅ Gratis indpakning af gaver ✅ 1-2 dages levering
✅ Fri fragt over 499,- ✅ Gratis indpakning af gaver ✅ 1-2 dages levering

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn: JLK INVEST ApS
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR-nr. 42428507
Adresse: Guldbjergvej 5, 6240 Løgumkloster 
E-mailadresse: info@gaverogbolig.dk
Telefonnummer: 71 74 75 20
 
Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Gaver og bolig. 

Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra gaver og bolig.

Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra gaver og bolig side, er denne af vejledende art. Gaver og bolig indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra gaver og bolig anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med GLS Danmark. Leveringstid 1-3 Hverdage
 
Fragt priser
GLS pakkeshop   39,00kr
GLS Danmark      49,00kr levering hjem til adressen.
Fri fragt ved køb over 1000 kr. til hjemmeadresse
Fri fragt ved køb over 499 kr. til pakkeshop
 
Ved levering af møbler tillægges et gebyr på 250,- Levering af møbler fortages kun til brofaste øer.
 
Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt af Gaver og Bolig overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet.

Det er vigtigt at du tjekker indholdet af din pakke, straks ved modtagelse. Skulle produktet mod forventning være skadet, skal du SENEST 5 dage efter henvende dig til os, så vi kan oprette en reklamtionssag hos GLS.
 
Reklamation
Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til gaver og bolig.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:
GaverogBolig
Guldbjergvej 5,
6240 Løgumkloster
 
Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Pris og betaling

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med DK , Visa , Mastercard , Mobilepay, sparxpres finansering, Viabill samt EAN nummer.
Du kan også betale med ViaBill.
Ved køb med Viabill vil du først modtage din varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,- 
Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2000 kr. Beløb over 2.000 kr. finanseret i samarbejde med SparXpress. Såfremt købet fortrydes, bortfalder aftalen om finansiering også.
Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
 
Alle priser i Gaver og Bolig - på web-adressen http://www.gaverogbolig.dk - er inkl. Moms.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
 
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 
 
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@gaverogbolig.dk eller tlf. 71 74 75 20 eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Når du sender varen retur, skal du vedlægge en seddel med følgende oplysninger: ordrenummer og årsag til returnering. Du kan ikke bytte en vare hos os - så vi kreditere pengene og så har du mulighed for at bestille på ny.
                                                                                                                        
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
 
Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
 
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.
 
Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder f.eks. for møbler.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 500kr
 
Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
 
Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi beløbet du har betalt for produktet, dog ikke leveringsomkostninger, du bedes sende uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Gaver og Bolig
Guldbjergvej 5,
6240 Løgumkloster 
 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos gaver og bolig.dk
Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.
Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.
Oplysninger vi indsamler
Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.
Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Yderligere indsamler 
Gaver & Bolig statistik på alder og køn.

 
Gaver og bolig.dk indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende:
  • Besøger vores hjemmeside
  • Gennemfører et køb af vores produkter
  • Opretter en kundekonto
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • Anmelder vores hjemmeside
  • Sender os spørgsmål, reklamationer eller feedback
 
Den dataansvarlige
Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på
Gaver og bolig.dk / La Casa Paradisa ApS.
Behandlingsgrundlag og formål
Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
 
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale.
Personoplysningerne registreres hos La Casa Paradisa Aps og opbevares i frem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne, og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysniger en tilstrækkelig beskyttelse.
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev. Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
 
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter af os på vores hjemmeside.
 
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet (26 måden.) efter, at du har modtaget din vare.
 
 
Andre modtagere af personoplysninger
 
Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 
 
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirma, pt. [navn] med henblik på levering af dine indkøb.
 
Hvis du vælger at anmelde vores hjemmeside, vil dit navn og din e-mailadresse blive overført til anmeldelsessiden E-Mærket / Trustpilot
 
 1. har vores webshop og betalingssystem gennem DanDomain A/S, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i DanDomains datacentre.
 
Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
 
Dine rettigheder
 
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: La Casa Paradisa ApS.

Der er indgået en GDPR aftale med Online Plus.

 
   
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Gaver og Bolig.dk, kontakt person Jesper Lund Koester. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.
 
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk
 
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr ”  
 
 Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 18.09.2020

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Gaver og Bolig.dk
Guldbjergvej 5,
6240 Løgumkloster
info@gaverogbolig.dk
 
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
__________________________________________________________________________________
 
Bestilt den: _______________________________    

Modtaget den: _______________Ordrenummer: ________________
 
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
 
Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________
 
Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________
 
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)